HOE HET MEER DAN 20 JAAR GELEDEN BEGON

Op een dag zag uitvinder Dean Kamen een jonge man in een rolstoel die moeite had om over een stoeprand te komen. Kamen realiseerde zich dat het probleem niet zozeer aan de rolstoel zelf lag, maar aan het feit dat de wereld is gebouwd voor mensen die hun evenwicht kunnen bewaren. Vervolgens creëerde hij met zijn team het Independence IBOT™ Mobility System; een zelfbalancerend mobiliteitsapparaat dat gebruikers in staat stelt om trappen op en af te gaan, en oneven oppervlakken te kunnen beheersen. Daarna is de gedachte ontstaan dat zo’n evenwichtsapparaat voor veel meer mensen mogelijkheden biedt.

Onze inspiratie voor de naam ‘Segway’ komt van het woord segue, dat vertaald kan worden als “vlotte overgang van de ene staat naar de andere”. Segway transformeert een persoon in meer dan een gewone voetganger; het stelt hem/haar in staat om verder weg te gaan, duurzaam te bewegen en meer mee te nemen.

Hou het groen

Als marktleider in elektrische mobiliteit is het altijd de visie van Segway geweest om duurzame korteafstandsalternatieven te maken. Vandaag de dag gebruiken steeds meer mensen de Segway als een milieuvriendelijk alternatief voor korte ritjes die doorgaans werden gemaakt met de auto of scooter. Doordat er geen uitstoot is tijdens het rijden kan een Segway-product ook perfect binnen gebruikt worden.

Ninebot

In 2015 werd het bedrijf Ninebot strategisch samengevoegd met Segway, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Bedford, de Verenigde Staten. Het gecombineerde bedrijf richt zich op onderzoek, ontwikkeling, ontwerp, productie, distributie en verkoop van transportproducten voor korte afstanden.

Segway Ninebot Kickscooter MAX G30E II

De Segway Ninebot KickScooter Max G30E II is een van de E-steps die wij verkopen. Dit model heeft een groot en handig kleurendisplay waarop u snel informatie krijgt over de snelheid, accu, scooterstatus etc.

De Ninebot KickScooter MAX G30E II heeft het grootste bereik (65km) binnen zijn klasse, robuuste 10-inch luchtbanden en een gebruiksvriendelijk ‘one touch’-inklapbaar frame.

Dankzij het markeringslicht en de verlichting op het achterwiel bent u super goed zichtbaar in het donker. De weg voor u wordt verlicht door de koplamp op het stuur. De achtergrondverlichting wordt in- en uitgeschakeld met een knop op het display.

Deze step is eenvoudig op te laden doordat de 5 ampère adapter in de onderkant van de elektrische step is ingebouwd. Het volledig opladen van de accu duurt ongeveer 9 uur.

Lichtheid, compactheid, opvouwbaar frame maken de E-step erg handig in gebruik en stelt zelfs tieners in staat om hem te gebruiken.

Ninebot KickScooter F25E

De Segway Ninebot KickScooter F25E komt met een nieuw fris design, geweldige rijervaring door comfort, stabiliteit en veiligheid.
De F25E is uitgerust met een 10-inch luchtband met binnenband, gemaakt voor het absorberen van schokken en het soepeler en efficiënter maken van jouw reis. Met een oplaadtijd van 5 uur, een maximumsnelheid van 25 km/u en een actieradius van 25 km is de F25E afgestemd op het beste resultaat voor jouw woon-werkverkeer.

NINEBOT ZING C8

DE VEILIGE E-STEP VOOR KINDEREN

Op zoek naar een goede en veilige elektrische step voor kinderen? Dan is de Segway Ninebot ZING C8 een geschikte E-step voor u(w kind). Dit model is namelijk speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Hierbij is het wel belangrijk om een helm te dragen om een harde val te voorkomen.

Met een 120 Watt sterke elektromotor bereik je een topsnelheid van 14 km/u. De 2.5Ah li-ion accu die ervoor zorgt dat je ruim 10 kilometer op een volle accu kunt rijden. Waarna de batterij leeg is laad je deze binnen 2,5 uur weer volledig op.

Veiligheid is belangrijk. De Ninebot ZING C8 heeft maar liefs 3 remmen: regeneratieve, elektrische en mechanische remmen. De 3M reflecterende sticker zorgt voor extra zichtbaarheid.