FIETSEN

RUIME KEUZE STADS- EN TRANSPORTFIETSEN

Bij Bert de Vries Fietsen kunt u terecht voor diverse soorten fietsen. Van hippe Cortina transportfiets, praktische stadsfiets, stevige familiefiets tot snelle hybride fiets. Met naafversnellingen, derailleur, snaafaandrijving of een ketting, wij hebben ze allemaal staan

Cortina stadsfietsen zijn geen “13 in een dozijn”fietsen. Dankzij de trendy kleuren en mooie details is er altijd een Cortina-fiets die bij jou past. Van lichte designfiets voorzien van geweldige technische snufjes tot robuuste transportfiets.

De Cortina Transport fietsen hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Ze zijn al jaren onverminderd populair. Maar dat betekent niet dat het Cortina-designteam stil zit! Ook dit jaar vind je weer gave nieuwe details op de Cortina Transportfietsen.

Klassieke omafietsen hebben wij ook van Aldo. Deze fietsen worden met zorg gemaakt in ons eigen land! Betaalbaar én goed.

Wij hebben ook een ruim aanbod jeugd- en kinderfietsen. Onze selectie kinderfietsen bestaat uit de merken Aldo/ Alpina en Cortina. Ook hebben we verschillende super leuke en hippe loopfietsen.

LIFESTYLE FIETSEN

NIET ALLEEN HIP EN TRENDY, ZE FIETSEN OOK GOED!

De fietsen van Cortina zijn echte eyecatchers! Cortina zegt niet voor niets “Fietsen is Fashion”

OCCASIONS

BIJ BERT DE VRIES FIETSEN VINDT U OOK TWEEDEHANDS FIETSEN VAN GOEDE KWALITEIT. MET GARANTIE ÉN ZORGVULDIG AFGESTELD.

Het aanbod in gebruikte fietsen varieert per dag. U kunt daarom altijd even komen kijken of de juiste fiets er voor u bij staat. Bellen kan natuurlijk ook 0297-344865.

ONZE FIETSMERKEN