E-BIKES

RUIME KEUZE VAN E-BIKE MERKEN

Bij Bert de Vries Fietsen kunt u terecht voor E-bikes van diverse merken en soorten.

De elektrische fiets of E-bike is de laatste jaren enorm populair geworden, bij zowel jong en oud. Het is met de E-bike mogelijk geworden om een grotere afstand te overbruggen zonder daarvoor extra inspanning te leveren.

U bent gezond en verantwoord onderweg. Fietsen op een E-bike wordt niet voor niets beschouwd als één van de grootste vernieuwingen in mobiliteit van dit moment. Ideaal voor woon–werkverkeer als alternatief voor de auto, maar ook ideaal voor een ontspannen fietstocht in het weekend of een snelle boodschap.

Fietsen met trapondersteuning gaat ook met tegenwind of heuvel-op, vederlicht en stil. Een prima reden om vaker, eerder of langer een stuk te gaan fietsen.

WAT IS EEN E-BIKE?

EEN E-BIKE IS EIGENLIJK EEN ‘PEDELEC’ (PEDAL ELECTRIC CYCLE)

Je fietst net als op een gewone fiets, maar een elektrische fiets geeft je bij iedere trapbeweging een extra zetje waardoor het fietsen makkelijker en lichter en comfortabeler wordt. Je krijgt als het ware een duwtje in de rug. Je fietst hierdoor niet alleen lichter en comfortabeler, maar je kunt ook makkelijker dat heuveltje of bruggetje op. En tegenwind…. dat is verleden tijd.

ONZE E-BIKE MERKEN