Elektrische fiets kopen in de buurt van Uithoorn

RUIME KEUZE E-BIKE MERKEN

Bij Bert de Vries Fietsen in Aalsmeer, op korte afstand van Uithoorn, kunt u terecht voor E-bikes van diverse merken en soorten. Wij hebben elektrische fietsen van de merken Cortina, Hercules, Kettler, RIH én Multicycle.

E-bikes voor jong en oud

De elektrische fiets of E-bike is de laatste jaren enorm populair geworden, bij zowel jong en oud. Het is met de E-bike mogelijk geworden om een grotere afstand te overbruggen, zonder daarvoor extra inspanning te leveren.

U bent gezond en verantwoord onderweg. Fietsen op een elektrische fiets wordt niet voor niets beschouwd als één van de grootste vernieuwingen in mobiliteit van dit moment. Ideaal voor woon–werkverkeer als alternatief voor de auto, maar ook ideaal voor een ontspannen fietstocht in het weekend of een snelle boodschap.

Bert de Vries Fietsen heeft altijd diverse types E-bikes op voorraad. Wij hebben elektrische fietsen met derailleurversnellingen, naafversnellingen, met ketting aandrijving én ook met snaaraandrijving.

De E-bikes die wij verkopen hebben motoren van Bafang, Shimano en Bosch. Ruime keuze, voor iedereen de perfecte E-bike.

Onze fietsenwinkel is dichtbij Uithoorn. U kunt langskomen op de fiets of met de auto.

Kom nu langs bij onze winkel in Aalsmeer, of bekijk online alvast onze voorraad fietsen.

UITHOORN

DICHTER BIJ AALSMEER DAN U DENKT

elektrische fiets kopen in noord-holland

Cortina E-bikes

STOERE, OERSTERKE ÉN BETAALBARE ELEKTRISCHE FIETSEN

De Cortina E-bikes vallen op door hun looks én zien er zeer bijzonder en stijlvol uit. Je kunt kiezen uit E-bikes met een middenmotor en met een voorwielmotor.
De looks van een stijlvolle transportfiets, maar dan met een motor. Zo wordt naar school of werk fietsen nog leuk ook.

KETTLER E-bikes

TRENDY, ÉN KWALITEITS ELEKTRISCHE FIETSEN

Design & Kwaliteit; de twee voornaamste eigenschappen van KETTLER en voor ons dé reden om KETTLER toe te voegen aan ons aanbod elektrische fietsen. KETTLER E-bikes hebben een een trendy en functioneel frame met prachtige integratie van de accu. Zowel semi-geïntegreerd als volledig ingebouwd draagt dit ontwerp bij aan volledige stabiliteit in het frame.

KETTLER monteert duurzame componenten, zoals de GATES Belt Drive; de slijtvaste riemaandrijving die duizenden kilometers fietsplezier garandeert. De afwerking met o.a. Ergon handvatten en geweldige zadels zorgen voor een comfortabel contact met de E-bike.

Hercules E-bikes

SCHERP GEPRIJSDE ELEKTRISCHE FIETSEN

Hercules is één van de bekendste en populairste fietsenmerken in Duitsland en bestaat al meer dan 130 jaar. Hercules E-bikes zijn modern en zeer hoogwaardig. Echte degelijke Duitse kwaliteit, uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Shimano Steps middenmotor.

Multicycle E-bikes

EXCLUSIEVE EN HOOGWAARDIGE ELEKTRISCHE FIETSEN

Multicycle fietsen worden nog steeds in Nederland gebouwd. Multicycle is uitgegroeid tot een modern bedrijf, waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen en E-bikes ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap.

Bij Multicycle maken ze (elektrische) fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets.

ONZE E-BIKE MERKEN