ENORME KENNIS EN ERVARING

AL MEER DAN 40 JAAR KWALITEIT.

KETTLER Alu-Rad staat sinds 1978 bekend als pionier op het gebied van lichtgewicht fietsen en voor kwaliteit “Made in Germany”.

Sinds die tijd is er veel gebeurd: aluminium als materiaal heeft een revolutie teweeggebracht in de fietsenmarkt. Dankzij innovatief onderzoek zijn de Kettler fietsen nu optimaal ergonomisch aangepast en dankzij de elektrische ondersteuning bij de e-bike werd een nieuwe dimensie gecreëerd in mobiliteit.

Eén ding is echter tot op de dag van vandaag niet veranderd en daar is Kettler terecht erg trots op:

“Net zoals meer dan 40 jaar geleden, wordt elke Kettler-Alu-Rad fiets met de grootste precisie door onze medewerkers in onze fabriek in het Saarland ontworpen, gemonteerd, gespoten, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd. De productiefaciliteit kan variëren bij enkele modellen van de kinder- en jeugdfietsen.”

Enkel zo kunnen ze garanderen dat u de fiets krijgt die speciaal voor u is ontworpen. Want dat is de claim van Kettler: Ze maken fietsen die zich ergonomisch aanpassen en u een optimale rijervaring geven. Voor elke leeftijd, elke maat en elke behoefte. Ze weten wat u nodig heeft omdat ze luisteren naar uw behoeften en geloven dat dit de enige manier is om fietsen te maken die generaties in beweging blijft houden.

OVER KETTLER

40 JAAR ERVARING.

QUADRIGA

VEELZIJDIGE ALLROUND EBIKE

Met zijn fraaie uiterlijk is de QUADRIGA nu al een designklassieker. De geïntegreerde accu, verkrijgbaar met 500 of 625 Wh en de op het frame gelaste bagagedrager zorgen voor stabiliteit en optimale functionaliteit. Met de K-Link adapter kan een aanhangwagen makkelijk en eenvoudig gekoppeld worden. De geïntegreerde batterij is eenvoudig te verwijderen en het frame van het Wave-model maakt vlot op- en afstappen heel makkelijk. De krachtige BOSCH Performance Line motor biedt een krachtige harmonieuze ondersteuning. De SHIMANO NEXUS 5 versnellingsnaaf is eenvoudig in gebruik en vergt minimaal onderhoud. De verende voorvork zorgt voor comfort en de hydraulische remmen in combinatie met een extra terugtraprem zorgen voor veiligheid, zowel in de stad als op trekkingtochten.