SUPER STIJLVOL

STERK, BETROUWBAAR ÉN MOOI

Naar de website van Cortina

De Cortina E-bikes vallen op door hun looks en zien er zeer bijzonder en stijlvol uit. Je kunt kiezen uit E-bikes met een middenmotor en met een voorwielmotor.
De looks van een stijvolle transportfiets, maar dan met een motor. Zo wordt naar school of werk fietsen nog leuk ook.

CORTINA E-U4 TRANSPORT

MET BAFANG M420 MIDDENMOTOR.

BAFANG MOTOR

BETAALBAAR EN KRACHTIG

Voorwielmotor

Cortina heeft e-bikes met een krachtige en stille naafmotor in het voorwiel, die wordt aangestuurd door een digitale techniek. De E-U1 powered by Bafang H400 (43 volt) is een degelijke stadsfiets van deze tijd, lekker basic. Zeer geschikt voor fiets ritten naar school en werk. De E-YOYA, E-U4 Transport Family en een deel van E-U4 Transport-fietsen hebben het Cortina Ecomo-systeem (36 volt), met uitgebreide functionaliteiten en mogelijkheden. Deze trendy e-bikes zijn erg geschikt om boodschappen te doen, kinderen te vervoeren en te fietsen door de stad. Een goed alternatief voor het openbaar vervoer of een tweede auto!

Middenmotor

Cortina heeft meerdere e-bikes met een middenmotor van Bafang. Deze hebben een middenmotor met een krachtige ondersteuning en bieden een fantastische fietsbeleving. Bafang kan perfect voor het woon-werkverkeer worden gebruikt. De plaatsing van de motor in het midden van het frame (bij de trapas) zorgt voor een ideale gewichtsverdeling in de fiets.

In de 2019 collectie van Cortina vind je twee typen middenmotoren: middenmotoren die zijn voorzien van alleen een rotatiesensor en middenmotoren waarbij de rotatiesensor gecombineerd wordt met een trapkracht sensor. De Bafang M300 middenmotor (te vinden op verschillende Cortina E-U4 transport modellen) is uitgerust met alleen een rotatiesensor. Die zorgt voor dezelfde rijeigenschappen als een Cortina e-bike met voorwielmotor, maar met een directe aandrijving vanuit de middenmotor en met de bovengenoemde voordelen van een middenmotor.