SUPER STIJLVOL

STERK, BETROUWBAAR ÉN MOOI

De Cortina E-bikes vallen op door hun looks en zien er zeer bijzonder en stijlvol uit. Je kunt kiezen uit E-bikes met een middenmotor en met een voorwielmotor.
De looks van een stijlvolle transportfiets, maar dan met een motor. Zo wordt naar school of werk fietsen nog leuk ook.

CORTINA E-NITE

Door de krachtige Sportdrive motor rij je moeiteloos weg. Kom nu snel naar de winkel voor een proefrit.

Even boodschappen doen? Of op de fiets naar je werk? De Cortina E-Nite is de perfecte e-bike voor in de stad! Door de fijne ondersteuning ben jij binnen no-time op je bestemming.

VOOR ELK MODEL

DE BESTE MOTOR

Diverse E-bike systemen

Bij Cortina maken ze gebruik van verschillende e-bike systemen, zodat iedereen de perfecte e-bike in het Cortina assortiment kan vinden.

Cortina Sportdrive
De nieuwe generatie Cortina e-bikes zijn voorzien van het Cortina Sportdrive systeem. Door de krachtige middenmotor of voorwielmotor neem jij zonder moeite je boodschappen of andere spullen mee op de fiets!

Shimano Steps
Op de sportieve e-bikes is het Shimano Steps systeem te vinden. Door de techniek van Shimano voor elektrische mountainbikes te combineren met het gave Cortina design, heb je de perfecte sportieve e-bike gevonden.

Bosch Activeline
Door de Bosch Activeline 3.0 middenmotor wordt elke fietsrit een feestje! Deze betrouwbaar middenmotor zorgt voor een natuurlijke en stille rijervaring.

Bafang
De Bafang M420 is demeest krachtige middenmotor. Fiets je veel langere afstanden en eventueel in heuvelachtig gebied? Dan is dit de perfecte motor voor jou! De fietsen die een Bafang M420 motor hebben, zijn voorzien van een luxe kleurendisplay. Naast de M420 zijn er ook Cortina modellen met een minder krachtige motor.