ENORME KENNIS EN ERVARING

RIH BESTAAT AL MEER DAN 100 JAAR.

Het Nederlandse merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen met wielrennen, groeide de bekendheid van het merk RIH. In de loop der jaren zijn maar liefs 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op de fietsen van RIH over de eindstreep gekomen, waardoor zij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.

Handen en ogen waarborgen kwaliteit

RIH bouwt de fietsen met de beste producten van topmerken. De RIH werknemers controleren ieder frame en alle onderdelen op de vereiste kwaliteit. Bij zo’n topproduct hoort een uitstekende garantie. Voor al de RIH frames geldt een garantietermijn van 10 jaar. Voor verende voorvorken en montage onderdelen is deze termijn 2 jaar. Op het lakwerk zit een garantie van 5 jaar.

OVER RIH

WAT RIH ZO SPECIAAL MAAKT.

RIH X-OMEGA

MET RIH MIDDENMOTOR

De RIH X-Omega is het geweldig model elektrische fiets van RIH. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor met dubbele vrijloop, 250W-70Nm; stil, sterk en een uiterst comfortabele aansturing

De uitneembare batterij heeft een hoge capaciteit (504Wh-14Ah) voor een grote actieradius

Verder is de RIH X-Omega voorzien van een Enviolo City versnellingsnaaf, soepel traploos schakelen onder alle omstandigheden en hydraulische schijfremmen; maximaal doseerbaar remmen met minimale krachtsinspanning.