ENORME KENNIS EN ERVARING

RIH BESTAAT AL BIJNA 100 JAAR.

Naar de website van RIH

Het Nederlandse merk RIH bestaat sinds 1921 toen de eerste fietsen gebouwd werden in de Amsterdamse Jordaan. Dankzij de vele successen met wielrennen, groeide de bekendheid van het merk RIH. In de loop der jaren zijn maar liefs 63 wereldkampioenen en olympisch-goud-winnaars op de fietsen van RIH over de eindstreep gekomen, waardoor zij veel specialistische kennis hebben opgebouwd.

Handen en ogen waarborgen kwaliteit

RIH bouwt de fietsen met de beste producten van topmerken. De RIH werknemers controleren ieder frame en alle onderdelen op de vereiste kwaliteit. Bij zo’n topproduct hoort een uitstekende garantie. Voor al de RIH frames geldt een garantietermijn van 10 jaar. Voor verende voorvorken en montage onderdelen is deze termijn 2 jaar. Op het lakwerk zit een garantie van 5 jaar.

OVER RIH

WAT RIH ZO SPECIAAL MAAKT.

RIH X-OMEGA

MET 70 NM MIDDENMOTOR

De RIH X-Omega is het nieuwste model elektrische fiets van RIH. Deze E-bike is geheel in eigen huis ontwikkeld en voorzien van een krachtige middenmotor (70Nm), die fraai is geïntegreerd in het frame.

De X-Omega heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Deze E-bike combineert alle voordelen van onze andere elektrische modellen met een extra krachtige motor die wanneer het nodig is, zoals in heuvelachtig gebied, extra power kan leveren.

De Lithium-ion accu heeft een capaciteit van 500 Wh (36V x 14 Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70 km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden is zelfs een afstand van 150 km haalbaar.

Verder is de X-Omega voorzien van een Nuvinci-naaf die traploos schakelen mogelijk maakt, hoogwaardige Magura hydraulische remmen  en een luxe monoshock  voorvork.

De 2019 RIH X-Omega is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen:

  • Heren
  • Dames
  • Lage instap