WINNAAR RED DOT DESIGN AWARD

IN 2021

We hebben ons assortiment uitgebreid met elektrische bakfietsen en spelen daarmee in op de trend dat e-bakfietsen steeds vaker de (tweede) auto vervangen. Tegenwoordig wordt voor boodschappen en vervoeren van kinderen voor korte en middellange afstanden steeds vaker gekozen voor de fiets, e-bike of bakfiets.

De E-cargo modellen van Kettler bieden u vele mogelijkheden zowel voor individueel gebruik, het gezin of commercieel gebruik. Alle E-Cargo modellen zijn krachtig gemotoriseerd en voorzien van talrijke technische en comfortuitrustingen.

CARGOLINE

MODULAIRE E-CARGO BIKE

Bij de ontwikkeling van de Kettler Cargoline modellen werd grote nadruk gelegd op modulariteit. Zo kan een optionele houten kist gemonteerd worden voor het veilig vervoeren van kinderen en boodschappen. Met een toegelaten totaalgewicht van 250kg kunnen tassen vol boodschappen, kratten, kinderen etc. moeiteloos worden vervoerd.

Zelfs bij een volle belasting loopt deze e-bakfiets licht en is deze zeer wendbaar, stabiel en veilig. Hiervoor is het moderne ELIAN stuurmechanisme met vering onder de laadruimte verantwoordelijk.
Bovendien kunnen de hoogte en de hoek van het stuur altijd worden aangepast aan de behoefte van de bestuurder.