BESV ZET ZICH IN OM VOOR IEDEREEN EEN GEWELDIGE E-BIKE ERVARING TE CREËREN

BESV COMBINEERT GEAVANCEERDE SOFTWARETECHNOLOGIE, PRODUCTIE-INNOVATIE EN UNIEKE, STIJLVOLLE ONTWERPEN

BEAUTIFUL

BESV maakt producten die tot de verbeelding spreken en opwindend zijn, omdat we geloven dat design inspirerend moet zijn en vanuit het hart moet worden ontwikkeld. Al met al zijn onze fietsen niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

ECO-FRIENDLY

Wij, als internationaal bedrijf nemen onze verantwoordelijkheid richting het milieu. Op basis van innovatieve technologieën maken wij duurzame producten die bijdragen aan een verbetering van het milieu, met het oog op nu en op de toekomst.

SMART

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën maken we onze producten intelligenter om de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo zijn onze e-bikes niet alleen responsief, maar ook intuïtief voor verschillende gebruikers en veranderende omstandigheden.

VISION

Samen vertegenwoordigen deze drie principes een Visie voor alles wat we doen en vormen ze de beginletters van onze naam-BESV. Het zijn ook deze principes die leiden tot onze uitzonderlijke producten. Echt geweldige e-bikes met trapondersteuning voor een fantastische rijervaring.

Met de comfort series e-bikes van BESV rijd je comfortabel en probleemloos door de stad, ongeacht de spits of het verkeer. Bovendien zijn de fietsen uitgerust met functies zoals de mogelijkheid om kinderzitjes, fietsmanden of fietstassen toe te voegen die netjes op de bagagedrager passen. Daarnaast zijn deze modellen uitgerust met een gesloten kettingkast en naafversnelling, evenals functies als verlichting en een goede standaard, zodat je comfortabel en praktisch door de stad kunt navigeren. ‌

BESV CT 2.1

VEELZIJDIGE ALLROUND E-BIKE

De BESV CT 2.1 is je stadsvriend voor dagelijks gebruik. Een super stijf frame zorgt voor stabiel rijgedrag en de Enviolo naafversnelling zorgt ervoor dat je altijd genoeg versnellingen hebt. Door de lage instap is op en afstappen makkelijker dan ooit tevoren. Je flits door het verkeer als het nodig is en toert op de momenten dat je geen haast hebt. De achterdrager met Snap-it platform helpt je gemakkelijk tassen en/of een kinderzitje te monteren zodat je in een handomdraai je fiets als transportmiddel omtovert.