130 JAAR ERVARING

HERCULES IS ÉÉN VAN DE BEKENDSTE MERKEN IN DUITSLAND

Naar de website van Hercules

Hercules is één van de bekendste en populairste fietsenmerken in Duitsland en bestaat al meer dan 130 jaar. Hercules E-bikes zijn modern en zeer hoogwaardig. Echte degelijke Duitse kwaliteit, uitgevoerd met een Bosch, Suntour, Brose of Shimano Steps middenmotor.

De Hercules fietsen hebben standaard 2 jaar garantie op alle onderdelen, Inclusief accu en motor en 10 jaar garantie op frame.
Hercules staat er om bekent dat deze zeer goede fietsen leveren tegen uiterst scherpe prijzen.

Groot voordeel van Hercules is het zeer ruime aanbod. Of u nu opzoek bent naar een sportieve Trekking E-bike met soepel lopende derailleur of een onderhoudsarme E-bike met naafversnelling en krachtige middenmotor; Hercules heeft het allemaal. Voor iedereen de juiste type E-bike.

OVER HERCULES BIKES

SUPER PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING.

ROBERT/A

MET 250 WATT MIDDENMOTOR

De Hercules Robert/A deLuxe I/F8 is een zeer hoogwaardige én eenvoudig te bedienen elektrische fiets voor dagelijks gebruik en langere tochten.

Deze E-bike scoort met een prachtige uitstraling, dankzij het innovatieve frameontwerp met geïntegreerde accu. De 500 Wh accu is namelijk zeer mooi geïntegreerd in de onderbuis van het alumium frame.

De kleine en stille, maar krachtige Bosch Active Plus Line 250 Watt middenmotor versnelt harmonisch en wordt intuïtief bestuurd met het gemakkelijk te lezen en te bedienen Intuvia display. De gewichtsverdeling van deze E-bike is zeer goed, vanwege de middenmotor én de positie van de accu. En dat merk je tijdens het fietsen

De verende voorvork zorgt voor meer plezier en comfort tijdens het fietsen. De Shimano Nexus 8 naaf zorgt voor probleemloos schakelen.