REANY; EEN LICHTGEWICHT EN PRACHTIG MINIMALISTISCH OGENDE E-BIKE

REANY E-BIKES HEBBEN EEN OPVALLEND LAAG GEWICHT, WANT LICHTGEWICHT BETEKENT MAKKELIJK TE HANTEREN, GOED TE MANOEUVREREN EN EEN HOGERE ACTIERADIUS.

Keuze uit 3 modellen

De REANY e-bikes zijn uitgerust met een Gates Carbon snaar, geïntegreerde OLED display en koplamp in het stuur, hydraulische schijfremmen en een achterwielmotor van Mivice.
Er kan gekozen worden uit drie modellen; twee modellen met een aluminium frame: de REANY W1 met een lage opstap en de REANY N1 met een hoge instap. Het topmodel is de superlichte REANY PRO W1 van carbon. Dit model weegt slechtst 14.4kg.

Met de REANY-app kan je de e-bike bedienen. Ook geeft deze app praktische informatie, zoals de accustatus, het ondersteuningsniveau en de locatie van de E-bike.

De navigatie widget laat de snelste route zien en met actuele weerupdates ben je altijd goed op je rit voorbereid. Deze app zal zich gaan ontwikkelen tot een gebruikersplatform en voorzien in extra ondersteunende functies.

De W1 PRO e-bike van Reany is een opvallende verschijning met zijn prachtige Desert Gray kleur en stijlvolle design. De e-bike is 14.3 kg en daarmee de lichtste e-bike in de Benelux.  Dit model heeft een MIVICE Hub-motor, van 250W-35Nm en een actieradius van maximaal 100km.

De N1 e-bike van Reany heeft een led geïntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Dit model Reany is 17.7 kg en daarmee één van de de lichtste e-bikes verkrijgbaar  Dit model heeft een MIVICE Hub-motor, van 250W-35Nm en een actieradius van maximaal 100km.

De W1 van Reany heeft een prachtige rode kleur en stijlvol design. Deze aluminium elektrische fiets weegt 17.7kg en is voorzien van een uitneembare geïntegreerde accu in het frame en dit model is voorzien van een led geïntegreerd display in het carbon stuur wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling

FRAME ACCU

MET 60-100KM ACTIERADIUS

De accu in de Reany e-bikes is de 360Wh LG Cells. Deze krachtige accu zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je fietstochten. De accu is uitneembaar, wat het opladen eenvoudig maakt. Met een volledig opgeladen accu kun je tussen de 60 en 100 km fietsen.

Of je nu naar je werk fietst, een ontspannen rit maakt in het weekend of een avontuurlijke tocht onderneemt, de accu biedt voldoende vermogen om je overal heen te brengen. De topsnelheid van deze e-bike is 25 km per uur. Dit stelt je in staat om comfortabel en vlot te rijden, terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen van elektrische ondersteuning.

KRACHTIGE MOTOR

DIE OOK HEEL STIL IS

De motor van de Reany e-bikes is een ware krachtpatser die zorgt voor een geruisloze, lichte en zeer soepele rijervaring. Deze geavanceerde MIVICE motor is ontworpen om je te voorzien van een stille en comfortabele rit, zonder storende geluiden.

Met minder dan 50 dB geluid produceert deze naafmotor vrijwel geen geluid, waardoor je kunt genieten van de rust en stilte tijdens je fietstochten. Of je nu door drukke stadsstraten fietst of rustige landweggetjes verkent, de motor van deze e-bike zal je niet teleurstellen.