SQLAB ZADELS; NOOIT MEER ZADELPIJN

NIEUW BIJ BERT DE VRIES FIETSEN

U kunt sinds kort de geweldige zadels van SQlab vinden bij Bert de Vries Fietsen.

Geen zadelpijn meer

SQlab heeft een compleet systeem ontwikkeld om u van uw zadelpijn af te helpen. Voorheen konden wij u alleen op pad sturen met een zadel, om te testen of een zadel voor u geschikt is. Nu kunnen wij met het SQlab meetsysteem direct het juiste zadel voor u uitkiezen dat past bij uw zithouding, zitbotjes, rit-duur en eventueel uw specifieke pijnklachten.

Hoe het werkt

Alle SQlab zadels hebben een specifieke vorm die ervoor zorgt dat de u alleen nog druk voelt op de zitbotten. Dit is de plek waar u namelijk de minste/geen pijn ervaart. Door uw zitbotjes precies op de juiste manier te ondersteunen wordt ervoor gezorgd dat u ook hier geen pijn voelt. Om de plaats van de ondersteuning te bepalen meten wij de afstand tussen uw zitbotjes. Deze meting kunnen wij uitvoeren in onze winkel zodat wij binnen 5 minuten het juiste zadel voor u kunnen bepalen.

Deze meting kunnen wij uitvoeren in onze winkel zodat wij binnen 5 minuten het juiste zadel voor u kunnen bepalen.

Bert de Vries

SQlab 621 ERGOLUX zadel

Het 621 ERGOLUX  zadel is geschikt voor een rechte zitpositie op je e-bike, stads-, tour- of trekkingfiets. Het 2019 design is vernieuwd en het zadel biedt nog meer comfort tijdens lange tochten door stad en land. Vergeleken met de krachtigere ERGOWAVE-modellen biedt de 621 ERGOLUX  een groter vulvolume, wat zorgt voor zachtere schuimgevoelens. De dubbele golven maken het ondersteuningsoppervlak aanzienlijk groter dan voorheen, waardoor de zitboties minder diep in het zitgedeelte zinken.

De AQlab 621 ERGOLUX wordt geleverd met de Infinergy-demper. Deze schokdemper is gemaakt van het Infinergy-materiaal van BASF, dat zeer succesvol is gebleken in hardloopschoenen. Deze E-TPU biedt verbeterde demping en duurzaamheid met een laag gewicht. De demper wordt geleverd in een nieuwe, gewijzigde vorm en maakt aanzienlijk actievere bewegingen in de SQlab-zadels mogelijk.

Het 621 Ergolux zadel is unisex en verkrijgbaar in 3 breedtematen.

SQlab Active Systeem

Dit onderscheidt SQlab nog het meest van andere fietszadelfabrikanten. Met de Active-zadeltechnologie is er een speciale constructie in het zadel verwerkt waardoor het zadel mee beweegt met het bekken van de berijder. Het voordeel van dit systeem: U word minder snel moe en de kans op klachten in uw onderrug worden verkleind.