NIEUWE MODELLEN IN DE WINKEL

WIJ HEBBEN DIVERSE NIEUWE E-BIKES VAN MULTICYCLE IN DE WINKEL STAAN

De prachtige Multicycle E-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frames met onzichtbare lasnaden zijn deze E-bikes extra licht en sterk. De Multicycle fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar.

TIJDELIJKE CASHBACK ACTIE

Vanaf 3 april tot en met 31 mei 2020 organiseren wij een speciale kortingsactie. Iedere consument die bij ons een Multicycle E-bike uit de huidige 2020 collectie koopt, krijgt €100,- korting op deze fiets.

Legacy EMB

Wilt u de mooiste fietsroutes afleggen en genieten van de rust om u heen? Dan is deze Multicycle Legacy EMB E-bike zeer geschikt voor u. Deze stille E-bike heeft een groot bereik en is optimaal beschermd tegen lekke banden. Als u fietst op deze E-bike, valt de prettige wegligging meteen op.

Deze E-bike heeft een geïntegreerde accu van 500WH, die te vinden is in de onderbuis van het frame. Daarnaast beschikt deze fiets over een efficiënte Shimano STEPS E6100 middenmotor.

Adviesprijs: € 3.699,00

Beschikbare kleuren: Portofino Blue en Metro Black 2 tone

Voyage EMI

De Voyage EMI is een sportieve e-bike met perfecte afwerking. De geïntegreerde 500 Wh accu, weggewerkte lasnaden en geïntegreerde kabels geven de Voyage EMI een verfijnde en tegelijkertijd stoere uitstraling.

Zuinig, krachtig én betrouwbaar: de combinatie van de Shimano STEPS E6100 motor met de 500 Wh geïntegreerde accu maakt de Voyage EMI een fiets om van te genieten. De motor is zeer licht, heeft een extreem laag geluidsniveau en bevat soepele en intelligentie trapondersteuning. Hierdoor fietst u niet alleen soepeler, stiller én lichter, maar rijdt u ook nog eens een stuk verder. Ideaal voor de lange fietstochten!

Elektrisch geschakelde di-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motoren, de interne Di2-Nexus 8 naafversnelling, het Shimano display en de aandrijving, is volledig automatisch schakelen mogelijk. Het STEPS-systeem geeft automatisch een signaal naar de naaf om naar de juiste versnelling te schakelen.

Adviesprijs: € 3.199,00

Beschikbare kleuren: Shitake Grey Satin en Metro Black 2 tone