NIEUW: E-BIKES VAN PHATFOUR

WIJ HEBBEN DIVERSE E-BIKES VAN PHATFOUR IN DE WINKEL STAAN

Phatfour is een jong en snelgroeiend bedrijf. De oprichters hebben een gezamenlijke passie voor voertuigen, vakmanschap en design. Het begon in een Amsterdamse garage; drie vrienden met een passie voor voertuigen en het design ervan, bedenken een ontwerp voor een super vette e-bike.

Het resultaat: de fatbikes van Phatfour, stoere e-bikes met een skaileren zadel en dikke banden. Uniek aan Phatfour zijn alle accessoires waarmee je een Phatfour helemaal naar je smaak kunt aanpassen.

VET – VEELZIJDIG – FUN

FLB+ Serie

Geveerde hydraulisch voorvork, verstelbaar stuur & Compleet vernieuwd elektronisch systeem met 9 standen trapondersteuning!

Zithoogte
87 CM hoog. Ideaal voor mensen tussen 1.70m en 1.95m

Topsnelheid
25 km / h (EU settings)

Kracht
250 Watt – Bafang SWXH Achterwiel motor

Opladen
42V, 2A – 5 uur voor volledige lading – 80 minuten voor 50% lading

De FLB+ is de door Phatfour doorontwikkelde en gebouwde versie van de FLB. Dit model heeft een geveerde hydraulisch voorvork en verstelbaar stuur. De FLB+ is voorzien van een compleet vernieuwd elektronisch systeem dat nog sneller uit de startblokken komt en 9 standen van ondersteuning heeft, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft.

Het Nederlandse frame, design en de lokale assemblage zorgen ervoor dat jij een betrouwbare stalen ros hebt waarmee jij gezien kan worden. De zit van de FLB serie is zo vormgegeven dat je rechtop en met een lach op je gezicht kan fietsen. Zonder moeite en zweet ben je overal snel en natuurlijk zonder file. Met de Bafang 250 Watt achterwiel motor rij je met gemak 25km/h en met zijn 470Wh of optionele 630Wh uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad.

Het is mogelijk alle accessoire op de Phatfour te plaatsen waardoor jij spullen, kids of vrienden overal mee naartoe kan nemen! De FLB+ heeft zelfs een optie om een surfplank mee te nemen.

Voor meer informatie en het overzicht van de modellen en accessoires, zie de website van Phatfour.