€100,- CASH BACK ACTIE

Vanaf 3 april tot en met 31 mei 2020 organiseren wij een speciale kortingsactie. Iedere consument die bij ons een Multicycle E-bike uit de huidige 2020 collectie koopt, krijgt €100,- korting op deze fiets.

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Met de handgemaakte kwaliteitsfietsen die Nico Bieleveldt toen ontwierp, heeft hij de basis gelegd voor de huidige Multicycle. Hij onderscheidde zich toen al met de mooie, lichte handgemaakte fietsen waarbij de nadruk lag op comfort en kwaliteit, vanuit een sportieve grondslag. En dat is nooit veranderd.

De Multicycle fietsen worden nog steeds in het Achterhoekse Ulft geassembleeerd. Multicycle is inmiddels uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap.

Hoogstaand en tijdloos design. Subtiel en verfijnd. Ergonomisch en comfortabel. Nederlandse kwaliteit. Dit is Multicycle.

Bert de Vries

Noble EM

De Multicycle Noble EM is de perfecte elektrische fiets voor de echte fietsliefhebber die gaat voor kwaliteit.

Door de stille middenmotor van Brose en de krachtige accu is het een betrouwbare fiets waar u jarenlang van gaat genieten. Want voor zowel de vrijetijdstochten als het woon-werkverkeer is deze E-bike perfect.

Adviesprijs: €2.799,-
Beschikbare kleuren: Pearl White Metallic en Metro Black Metallic

Voyage EF

Door de krachtige voorwielmotor en de KMC long-life kettingaandrijving, is de Multicycle Voyage EF een betrouwbare E-bike waar u jarenlang onbezorgd van kunt genieten.

De Voyage EF is voorzien van het Multicycle BTC display en Vredestein anti-lek banden, waardoor u in alle weersomstandigheden deze E-bike kan gebruiken. De elegante en luxe afwerking kenmerken deze E-bike.

De Voyage EF is uitgerust met de efficiënte en onderhoudsarme Shimano Alfine 8 naafversnelling.

Adviesprijs: €2.799,-

Legacy EF

De Legacy EF is een prachtige, sportieve E-bike die volledig is afgemonteerd met Shimano. Met krachtige Shimano Deore schijfremmen en een Alfine 8 versnellingsnaaf is dit één van onze topmodellen onder de E-bikes.

Mede door de krachtige voorwielmotor en Vredestein Perfect Xtreme anti-lek banden, is deze fiets uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.

Maar ook voor de lange vrijetijdstochten is de Legacy EF uitermate geschikt. Door zijn elegante en luxe Denim Blue afwerking, is deze fiets een waar genot voor het oog.

Adviesprijs: €3.299,-