TOP 6 CADEAUTIPS

DECEMBER STAAT WEER VOOR DE DEUR, DE CADEAUTJES-MAAND. WIJ HEBBEN EEN TOP 6 SAMENGESTELD MET LEUKE EN NUTTIGE CADEAUS VOOR JONG EN OUD, MAN OF VROUW.

1. Isetchi telefoonhouder

Plaats je smartphone op de Isetchi telefoonhouder voor de fiets, draai de klemmen vast en fietsen maar. Zo simpel is het. Deze fietshouder wordt kant en klaar geleverd. Plug and play dus. Ben je een fervent gebruiker van fietsroute apps? Dan is deze telefoonhouder voor de fiets goed geschikt! De stevige bevestiging en de rubberen voering zorgen ervoor dat de smartphone altijd goed blijft zitten.

Ga veilig en handsfree door het verkeer én voorkom een bekeuring van €95 met deze universele telefoonhouder voor de fiets. Gebruik handige fietsroute apps, stel de ideale kijkhoek in en geniet van je rit! De telefoonhouder past op elke fiets en kan in combinatie met elke vrijwel smartphone gebruikt worden.

Afmetingen smartphone

Je smartphone moet minimaal 5,7 cm breed zijn.
Je smartphone mag maximaal 9,5 cm breed zijn.

Je smartphone moet minimaal 11,5cm lang zijn.
Je smartphone mag maximaal 18,5cm lang zijn.

Prijs € 14,95

2. Finish Line Showroom Polish & Protectant

De Finish Line Showroom Polish & Protectant zal je fiets laten glimmen of deze nog nooit is gebruikt! De polish & protectant zorgt er voor dat jouw fiets ook tijdens gebruik langer schoont blijft doordat vuil zich niet kan hechten aan het frame en de onderdelen.

De Polish & Protectant kan veilig gebruikt worden op: blanke lak, carbon, aluminium, titanium, staal, chroom, en rvs.

Prijs € 13,95

3. Finish Line Dry Bike Lubricant

Finish Line Dry Bike Lubricant wordt vloeibaar aangebracht met een spray, maar eenmaal op de ketting verstevigd het zich in een droge, `pasta-achtige` film dus het zal geen gruis of vuil aantrekken. De Teflon en gespecialiseerde synthetische oliën zorgen dat de aandrijving zijdezacht loopt en bieden een uitstekende duurzaamheid. Perfect voor op de weg of off-road gebruik. Vooral geschikt in droge en stoffige omstandigheden. Kan tegen extreme druk en is bestand tegen water. Een must-have voor elke fietser.

Prijs € 14,50

4. Abus fietshelm

Gebruik je hoofd, draag een helm! Wetenschappelijke studies bevestigen het steeds opnieuw: “Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met uw fiets”.

Gelukkig zien steeds meer fietsers dit in en schaffen een fietshelm aan. De huidige ABUS-helmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het goede design.

5. Fietskrat of mand

Bij Bert de Vries Fietsen vind je een ruim assortiment aan mooie en stoere kunststof kratten, in diverse gave kleuren. Maak van jouw schoolfiets een échte eyecatcher! Een klassieke mand is natuurlijk ook gaaf en geef je fiets een soort vintage look.

Deze stevige fietskratten zijn geschikt voor zowel voor- als achterdrager en eenvoudig vast te zetten met tie-wraps. We hebben diverse soorten, maten en kleuren op voorraad.

6. Cadeaubon

Als laatste cadeautip voor december; een cadeaubon. Dat is natuurlijk ALTIJD goed.

Tot snel en alvast een fijne decembermaand.