E-BIKE ZOMERACTIE

BESV HEEFT T/M 30 SEPTEMBER EEN ZONNIGE ZOMERACTIE, MET VOORDEEL OPLOPEND TOT €299,-

BESV JS-1

De BESV JS1 e-bike heeft een sterk, duurzaam frame voor langdurige presentaties. De JS1 is ideaal voor korte ritten in het park, een rondje in de buurt of zelfs voor lange tochten op het platteland. De fiets is voorzien van een geavanceerde motor aandrijving, die een soepele ondersteuning geeft. Elke keer weer.

Het grote bedieningsdisplay van BESV informeert duidelijk en snel en verhoogt de veiligheid voor u op uw BESV e-bike, evenals de veiligheid van andere fietsers en voetgangers.

BESV CF-1

De BESV CF1 heeft een in het frame geïntegreerde accu en een ingebouwde koplamp van 40 Lux. De e-bike is voorzien van een elegant en sterk frame met een lage instap. Dankzij de krachtige, gepatenteerde motor ondersteuning, kan iedereen, jong en oud, vrienden en familie, met veel plezier genieten van deze moderne stads e-bike.

Bij de CF1 is een naafmotor in het achterwiel van de e-bike geplaatst. Dit ontwerp levert een grotere efficiëntie met minder dan 25% vermogensverlies tijdens het rijden, wat resulteert in een uitzonderlijke kracht op het achterwiel.