HOOGSTAAND EN TIJDLOOS DESIGN

EN NEDERLANDSE KWALITEIT.

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Multicycle fietsen worden nog steeds in het Achterhoekse Ulft gebouwd. Multicycle is uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Bij Multicycle maken ze fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets.

VOORDELEN MIDDENMOTOR

WAT DE SHIMANO STEPS MIDDENMOTOR ZO GOED MAAKT.

  • Laag zwaartepunt

  • Groot piekvermogen

  • Super stil

  • Geoptimaliseerd voor elektronisch schakelen

  • extreem laag gewicht

SHIMANO STEPS MIDDENMOTOR

POWER ÉN S0UPLESSE

Voor de beste rij-beleving kiest u een elektrische fiets met middenmotor. Met een middenmotor is uw fiets mooi in balans, omdat de motor laag en in het midden van uw fiets geplaatst is. Deze stabiliteit gaat u zeker merken als u met de fiets erop uit gaat. Al de Multicycle modellen zijn voorzien van de allerbeste “STEPS” middenmotors van Shimano.

Shimano STEPS staat voor Shimano Total Electric Power System. Het systeem wordt geleverd in combinatie met een 418 WH accu. Dit is ruim voldoende om naar uw werk te fietsen of om een lekkere tourtocht te maken. De Solo EMI heeft een strak en overzichtelijk display wat zorgt voor een strakke afwerking.

Shimano STEPS middenmotoren hebben een groot piekvermogen, wat zorgt voor een nog soepelere ondersteuning heuvelop en bij het accelereren.

Een mooie optie is dat het systeem is geoptimaliseerd voor elektronisch schakelen. Een combinatie die garant staat voor perfecte schakelprestaties. Deze motoren hebben een extreem laag gewicht en zijn gebouwd voor gebruik in alle weersomstandigheden.