HOOGSTAAND EN TIJDLOOS DESIGN

EN NEDERLANDSE KWALITEIT.

Naar de website van Multicycle

Multicycle werd in 1977 door Nico Bieleveldt en zijn vrouw in de Achterhoek opgericht. In die tijd groeide de vraag naar recreatieve fietsen, maar de gebruiksvriendelijkheid liet vaak nog te wensen over. Multicycle speelde hierop in met handgemaakte fietsen die comfort en kwaliteit boden. Vanaf de eerste dag zorgde de passie van de vakmensen bij Multicycle voor vernieuwing.

Multicycle fietsen worden nog steeds in het Achterhoekse Ulft gebouwd. Multicycle is uitgegroeid tot een modern bedrijf waar betrokken vakmensen met oog voor detail, exclusieve en hoogwaardige toerfietsen ontwerpen, ontwikkelen en produceren. En altijd gedreven door hoogwaardig Nederlands vakmanschap. Bij Multicycle maken ze fietsen met passie en deze passie vindt u terug in elke Multicycle fiets.

VOORDELEN MIDDENMOTOR

WAT DE BROSE VAN MULTICYCLE ZO SPECIAAL MAAKT.

  • Laag zwaartepunt

  • Gates Garbon CDX riem

  • De stilste motor

  • Trekkracht bij lage toeren

  • Nauwelijks weerstand als de motor uitstaat

  • Prachtig geïntegreerd in het frame

BROSE MIDDENMOTOR

STIL ÉN KRACHTIG

Voor de beste rijbeleving kiest u een elektrische fiets met middenmotor. Met een middenmotor is uw fiets mooi in balans, omdat de motor laag en in het midden van uw fiets geplaatst is. Deze stabiliteit gaat u zeker merken als u met de fiets erop uit gaat. Al onze modellen zijn voorzien van de allerbeste middenmotor van het merk Brose. Met een Brose middenmotor heeft u een product van Duitse degelijkheid. Dit betekent rijplezier voor jaren.

De stilste motor voor elektrische fietsen wordt gemaakt door Brose. Dat komt doordat er gebruik wordt gemaakt van een rubberen tandriem voor overbrenging in de motor. Vooral bij het snel ronddraaien van de pedalen hoort u duidelijk het verschil met andere motoren.

Daarnaast heeft de middenmotor van Brose veel kracht bij lage toerentallen. De Brose motor geeft geen weerstand als de motor niet gebruikt wordt. Wilt u zonder ondersteuning fietsen? Dat is geen enkel probleem.

Wilt u een middenmotor? En wilt u Brose? Kies dan voor de Multicycle Prestige, Legacy, Voyage of Noble EMB en u bent verzekerd voor jarenlang fietsplezier.